Продукти: 2 готови рула по избор, 1 желатин, 1 заквасена сметана, 200г течен шоколад, 4-5 бисквити Закуска, 1 банан
Приготовление: Рулата се режат на парчета по 1,5 см и се редят на дъното и стените на купа. Сметаната и шоколада се смесват към тях се прибавя желатина приготвен по указанието. Половината крем се изсипва при рулата, редят се парчета банан и се добавя останалия крем. Отгоре се редят леко намокрените бисквите.Тортата се слага в хладилник за 4-5 часа. Изважда се и се обръща върху поднос. Украсата е по желание. Тук тортата е украсена с марципан Варна
150 мл вода и 70 г масло се слагат да заврят. Към тях се прибавя 150 гр брашно и се бърка докато се отдели от стените. Изважда се и след като изстине се замесва с 500 гр пудра захар. Оставя се за 1 час в хладилника след което се оцветява по желание и се украсява тортата.
Рецептата е на мама maiaps